top of page

social media formules

Krijg jouw boodschap op een goede manier bij het juiste publiek zonder frustraties, uren het hoofd te breken of dure investeringen te doen.

 

Deze formules voor contentcreatie, social mediaplanning, captions of consultaties zijn er voor alle organisaties of particulieren die social proof willen gaan, ongeacht de sector.

Creatie

Als early adopter van Instagram in 2010 ben ik anno 2023 de social media manager / whizkid you might need. Met een passie voor content creatie, strategische communicatie en community management gooi ik graag al mijn energie op online promotiecampagnes of permanent lopend sociale mediabeheer.

* Social copywriting & storytelling

* Video / Instagram Reels

* Instagram / Facebook / Twitter / LinkedIn / TikTok 

Enkele huidige en voormalige projecten: Film Fest Gent, All About Things, Fritz-Kola Belgium en Chase Agency. Bekijk LinkedIn voor meer ervaringen.

Nood aan iemand om jouw sociale media te beheren?

Dan moeten wij babbelen!

2

EXPERTISE

Je post en post, maar het bereik blijft uit? Je weet niet wat je verkeerd doen of je hebt geen idee waar te starten? We bekijken samen waar het vastloop in je sociale mediacommunicatie en hoe was dit het beste oplossen. 

Wil je weten wat jij kan doen om je sociale media kanalen tijdsefficiënter én beter te beheren? Of gewoon eens een uur pingpongen over mogelijke content en een sociale media strategie voor jouw organisatie of bedrijf?

3

templates

Groot bedrijf of kleine zelfstandige? Iedereen kan aan social mediamanagement doen, je hebt gewoon de juiste tools nodig. Ik heb mijn jaren ervaring goed benut en telkens gezocht naar manieren om sneller en efficiënter pagina's te beheren, copy te schrijven of content te maken. Aan de hand van een aantal kant-en-klare sociale media templates kan ook jij meteen aan de slag!

Beschikbare Google Spreadsheets (met functionele cellen en formules)

* Contentkalender

* Consistente copygenerator [binnenkort online, februari 2023]

* [ Binnenkort meer! ]

Investeer in deze template(s) via de Etsy Shop

(veilige betaling, ontvang meteen je product)

Nood aan een specifiek template, oplossing of content creatie voor jouw project?

4

workshops

Ik wist dat ik goed was in wat in doe op sociale media toen mensen me meer en meer begonnen te vragen naar tips, tricks en om het zelfs voor hen te doen. Ik wist dat ik graag doe wat ik doe toen dat uitleggen aan de hand van engagerende workshops mij én de klant energie gaf. 

Wil je een duurzame contentstrategie ontwikkelen maar weet je niet waar te beginnen? Dan is deze workshop exact wat je nodig hebt. Neem vrijblijvend contact op om af te spreken via het contactformulier.

Samen ontwikkelen wij de ideale formule voor jouw persoonlijke content strategie. Neem contact op en krijg binnen de 24 uur antwoord.

Contact
bottom of page