top of page

Ontdek de Kracht van Consistente

Video Content met Reel Deal!

- authentieke video's die jouw merk tot leven brengen op sociale media -

Welkom bij de Reel Deal: Consistent Video Pakket van Jasmin's Social Media Lab!

 

Geen tijd om zelf aan de slag te gaan én het besef dat consistente video content the way to go is om vandaag op sociale media op te vallen? Bingo! Met dit pakket maken we elk seizoen een reeks van 12 of 24 verschillende video’s. Uitgerekend 1 of 2 video’s per week, goed (en zoet) voor 3 maanden aan content.

Waarom kiezen voor de Reel Deal?

Kracht van Consistentie

Met 12 of 24 video's per seizoen, ben je wekelijks of tweewekelijks on trend en on brand aanwezig op sociale media. Met Reel Deal blijf je consistent en relevant in de ogen van jouw doelgroep.

 

Eenvoudig Starten

Klaar om jouw account leven in te blazen en het enige wat je moet doen is posten? Kies voor 12 video’s voor wekelijkse inzet of schakel over naar de 24-video optie voor een nog krachtigere aanwezigheid.

Repeat & Save

 Bij het ontvangen van je finale transfer, kan je meteen je afspraak boeken voor het volgende kwartaal. Aaneensluitende boekingen geven jou een 5% voordeel. Alleen maar wins!

Hoe het in zijn werk gaat

Voor we van start gaan, plannen we een kick-off meeting waar we samen enkele voorstellen voor video’s bespreken die perfect bij jouw onderneming passen. Na onze meeting gaan wij in het lab aan de slag om de shoot vlot voor te bereiden. 

Wat heb je zelf nodig?

Locatie, eventuele figuraten (tip: people love people & je eigen smoel of die van je medewerkers is al-tijd het doeltreffendste) en producten voorzie je zelf. Geen zorgen, na de kick-off meeting wordt meteen duidelijk wat er mogelijk is en wat we finaal nodig hebben.

abonnement & formules

1

12 x 📱💥

Kies voor Reel Deal x 12 en ontvang gedurende 3 maanden wekelijks één video om consistent te posten. Dit komt neer op €365,-/maand bij voortzetting. Boek opnieuw en bespaar 5%! Reel Deal x12: €1149,75 (eenmalig) of herhaal voor €1095 (3 m.).

Prijzen excl. BTW

2

24 x 🌟💼

Kies voor onze Reel Deal x24 voor €1779 (eenmalig) of ! Goed voor 3 maanden aan content, met twee video's per week! Herhaal deze optie het kwartaal nadien voor €1690, een besparing van €89 per maand!

Prijzen excl. BTW

3

extras 💥📈

Ontvang bonussen en korting met onze Reel Deal! Boek elke volgende periode met 5% korting, en krijg exclusieve extra's: handleidingen, checklists, contentkalenders en consultsessie (1u/3m)!

bottom of page