top of page

reel rendezvous

Maak indruk met Reel Rendez-vous: een onmisbare video service voor elke ondernemer. Je wil online uitpakken met jouw bedrijf, een product, een evenement of een specifiek verhaal, maar je hebt geen tijd, geen interesse in sociale media en/of geen team dat jou hierin kan ondersteunen? 

Jasmin’s Social Media Lab helpt je uit de nood. Onze Reel Rendez-vous dienst is namelijk precies wat je nodig hebt! Met dit gepersonaliseerd video pakket stippelen we samen vijf of tien video's uit. Kant-en-klare content om meteen met je publiek te delen. Jasmin’s Social Media Lab werkt efficiënt en volledig op maat, steeds met een snelle edit en aanlevering. Voor je het weet, staat jouw volgende virale video online!

Reel Rendezvous

“Creëer verbinding met je online publiek met onze Reel Rendez-vous - authentiek, relevant en vooral: klaar om te delen."

Op maat gemaakte smartphone video content

✅ Steeds snelle edit en aflevering gegarandeerd

✅ Authentieke, creatieve en professionele video’s 

✅ Flexibel en aanpasbaar pakket: kies voor 5 of 10 video’s

Scherm­afbeelding 2023-11-04 om 19.34.14.png
20240319- FTI Leuven - ANNIKA WALLIS - 003 kopie.jpg

Op Maat Gemaakte Content

Met een lopende vijf jaar ervaring als social media manager en content creator heb ik zelf al heel wat gezien, gedaan, gemaakt en geleerd. Non-stop ben ik met social mediabeheer bezig. Mijn vaardigheden worden dagelijks ingezet om video content te creëren voor heel wat organisaties in erg gevarieerde sectoren. Geen onderneming, product, evenement of verhaal is mij vreemd. 

Snelle Edit & Levering

Een van de grootste voordelen van de Reel Rendez-vous dienst is de snelheid waarmee video’s tot bij jou komen. Je hoeft (bijna) niet te wachten! Wij zorgen voor een snelle edit en aanlevering, zodat je direct aan de slag kan met het verspreiden van jouw boodschap op sociale media. 

TIM01487.jpg
IMG_7612.JPG

Expertise

Achter Jasmin’s Social Media Lab staat Jasmin Mazarine De Waele, een professional met meer dan vijf jaar (en brandend actuele) ervaring. Met haar expertise en passie voor storytelling en social media aan boord, zullen jouw video's opvallen en ongetwijfeld een grote impact maken op jouw doelgroep.

exact wat jij zocht?

Onderneming met een nieuwe collectie:

Je wil die nieuwe kledinglijn, productassortiment of seizoensgebonden collectie op een authentieke manier presenteren aan jouw online volgers. Met Reel Rendez-vous kunnen we vijf of tien video's maken om jouw belangrijkste project in de kijker te zetten via video content, specifiek voor social media.

Online Startschot: Jasmin’s Social Media Lab geeft het online startschot voor jouw diensten. In 5 tot 10 video’s vertellen wij wat je doet en hoe je het doet! Het zijn de eerste beelden die bovenaan je Instagramprofiel staan. Een persoonlijke en creatieve verwelkoming voor nieuwe volgers! Wij voorzien kwalitatieve, tijdloze video content om de Instagrampagina van jouw onderneming op te fleuren.

Promotie van Acties of Evenementen: Een promotieactie lanceren of een spannend evenement organiseren? Breng deze onder de aandacht van je doelgroep en nieuwe volgers door in te tekenen op de Reel Rendez-vous dienst! Je ontvangt professionele video content om mee uit te pakken.

Verhalen Vertellen: Zit er een boeiend verhaal achter jouw bedrijf, product of merk dat je wil delen met je (toekomstige) volgers? Vergroot je online bereik en volgersaantal met Reel Rendez-vous. Jasmin’s Social Media Lab brengt jouw verhaal tot leven met 5 tot 10 relevante video’s. 

IMG_2448.JPG

Mijn missie.

Jasmin’s Social Media Lab helpt kleine ondernemers en bedrijven hun verhaal te vertellen op sociale media. Of het nu gaat om het promoten van een nieuw product, het aankondigen van een evenement, ik ondersteun jou waar gewenst. Ontdek alle services: Hotline, Reel Deal of Reel Rendez. Of neem vrijblijvend contact op om te kijken waar ik jou uit de nood kan helpen op vlak van sociale media.

Ontdek hoe Reel Rendez-vous jou kan helpen om een waardevolle en trendy boodschap te verspreiden

Thanks for submitting!

Een onmisbare video service voor elke ondernemer.

Met Reel Rendez-vous ontvang je 5 of 10 Instagramreels, professioneel en authentiek, volledig op maat van jouw onderneming. Stuur mij een berichtje en ontdek hoe Reel Rendez-vous jou kan helpen om een waardevolle en trendy boodschap te verspreiden. Voor je het weet bereik je jouw doelen op sociale media… Samen maken we van jouw verhaal een succes!

bottom of page