top of page

reel rendezvous

Wil je jouw bedrijf, product, evenement of specifiek verhaal laten opvallen op sociale media, maar ontbreekt het je aan tijd en mensen om zelf aan de slag te gaan? Dan is onze Reel Rendezvous dienst precies wat je nodig hebt! Met dit Personalized Video Package stippelen we samen vijf of tien video's uit. Ready-to-post content op maat gemaakt is voor jouw onderneming. Inclusief snelle edit en levering, zodat je jouw video's snel kunt inzetten om jouw boodschap te verspreiden.

Reel Rendezvous

Sociale mediaproof & ready-to-post content, op maat gemaakt voor jou.

✅ Reeks van 5 of 10 Reels

✅ Op maat gemaakt

✅ Social media-proof content

✅ Snelle edit & levering

✅ Expertise van een professional

✅ Flexibel inzetbaar voor verschillende doelen

20240319- FTI Leuven - ANNIKA WALLIS - 003 kopie.jpg

Op Maat Gemaakte Content

Met een lopende vijf jaar ervaring als social media manager  en content creator heb ik zelf al heel wat gezien, gedaan, gemaakt en geleerd. Met plezier pas ik deze ervaring en skills toe om videocontent te creëren die perfect past bij jouw bedrijf, product, evenement of verhaal.

Snelle Edit & Levering

Met onze Reel Rendezvous dienst hoef je niet te wachten op je video's. We zorgen voor een snelle edit en levering, zodat je binnen de twee weken aan de slag kunt met het verspreiden van jouw boodschap op sociale media.

Expertise

Achter Jasmin’s Social Media Lab staat Jasmin Mazarine De Waele, een professional met meer dan vijf jaar ervaring in sociale media en docent social media content binnen de professionele bacheloropleiding Audiovisuele Kunsten. Met haar expertise en passie voor het vertellen van verhalen, zorgen we ervoor dat jouw video's opvallen en impact maken op jouw doelgroep.

wat jij nodig hebt?

Onderneming met een Nieuwe Collectie

Heb je een nieuwe kledinglijn, productassortiment of seizoensgebonden collectie die je wilt presenteren op een authentieke manier aan jouw volgers op Instagram? Met Reel Rendezvous kunnen we vijf of tien video's maken om jouw nieuwe collectie in de kijker te zetten via social mediaproof video content.

Promotie van Acties of Evenementen

Ga je binnenkort een promotieactie lanceren of een spannend evenement organiseren? Met de Reel Rendezvous dienst kunnen we aantrekkelijke video's maken om jouw actie of evenement onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep via social proof video content.

Verhalen Vertellen

Heb je een boeiend verhaal achter jouw kleine, jonge onderneming of product dat je wilt delen met jouw volgers? Met Reel Rendezvous kunnen we jouw verhaal tot leven brengen met authentieke en relevante videocontent.

bottom of page